DESPRE

Industria de Resurse Umane contribuie în mod substanțial la succesul unei organizații și la punerea în aplicare a strategiei de dezvoltare a acesteia prin gestionarea resurselor umane și, mai ales, prin crearea unui mediu de comunicare propice și transparent.

HR Summit este locul de întâlnire al specialiștilor de resurse umane, managerilor, directorilor, furnizorilor de servicii HR și a celor care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman unde pot afla care sunt cele mai noi tendințe, care sunt cele mai eficiente soluții pentru business-ul în care sunt implicați.

Conferința va aduce în același loc 12 speakeri și peste 120 de specialiști în HR, headhunters, general manageri, consultanți din companii de training, coaching și resurse umane într-un cadru ideal pentru networking și pentru dezbaterea celor mai importante strategii și viziuni ale managementului resurselor umane.

Participanții HR SUMMIT au ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țară, să își extindă rețeaua de contacte și să asimileze noi practici și cunostințe de HR.

Un alt element important al evenimentului este zona expozițională unde furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte. Zona expozițională va fi deschisă publicului larg.

SPEAKERI

Amalia Sterescu, Founder @ Outsourcing Advisors   

Bülent Duagi, HR Business Partner @Adobe Romania

Neagu Corina, HR Director & Legal Advisor @HR Director

Irina Arsene , CEO @Mindit

Gabriela Ekaterina Dan, Career Coach@CEO Temps

Mihai Stoica, Recruitment Partner humans  @People Academy    

Forgaciu Mihaela @HR Embassy

 Cristina Anculescu , Leadership & Talent Consultant @Hay Group              

Dan Berinde, Team&Executive Coach @LIM

                    

Alexandra Ionescu, Executive Manager @HART Consulting             

Mihaela Feodorof, Owner @Yourway

Sorin Anghel, Corporate Healthcare Manager @SIGNAL IDUNA

 Doru Dinu, Senior Trainer @Dale Carnegie Training                         

PARTENERI

Multumim partenerilor pentru sustinere si participantilor de la aceasta prima editie HR Summit Iasi pentru entuziasmul cu care au primit evenimentul!

Sponsorul evenimentului: SIGNAL IDUNA

Parteneri media: Digi24 Iasi, TVR Iasi, TeleM, Manager Express, Cariere Online, HR Manager, Best Resource, Radio Iasi, Asociatia Nationala a Recrutorilor, Ziarul de Iasi, Evenimentul, Andreea Marc – PR works, Zile si Nopti, Studpass, inoras.ro, Catalog-Cursuri, Calendar Evenimente.

Masinile oficiale ale HR Summit Iasi: Volvo Iasi – Pagina Oficiala, oferite de Tester Dealer Volvo

Cateva imagini de la conferinta pot fi vizionate aici: