General Manager, Gentlab

Adrian Sita

Adrian Sita este General Manager al companiei Gentlab și Head of IT Training, în cadrul Brain Concert, unul dintre principalii jucători de pe piața trainingului IT din România și partener de business oficial IBM. Până în 2014 a fost unic furnizor cursui IBM în România. În doar doi ani, Adrian Sita, trainer autorizat IBM, a reușit să dezvolte un centru de training, la standarde occidentale, cu o gamă variată de tehnologii care privesc Software și Web Development, Software Integration, Business Process Management, IBM Software și Hardware, HP, Microsoft, etc.

În 2015 Brain Concert devine oficial partener LearnQuest, prin intermediul căruia se pot livra cursuri IBM și Apple.

În decursul celor 4 ani, în cadrul Brain Concert, a implementat noile tehnologii din IBM cât și din zona de open-source și a susținut sesiuni de training unor clienți deosebit de importanți precum Ceragon, Avira, IBM, UniCredit, Ministry of Justice in Bosnia & Hertzegovina, , eMag,  Agenția Națională de Administrare Fiscală, Ministerul Afacerilor Interne, Petrom, Unicredit Bulbank (Bulgaria), Universitatea Politehnică din București, Orange, HP, Romsis, Cisco.

În cadrul echipei Brain Concert susține training-uri de IBM development și administrare, metodologii Agile, SCRUM, XP și conduce echipa de trainer și de creatori de materiale de curs.