Lead Engagement Cosultant, Tap'd Solutions Ltd

Alexandra Pegg

Pentru a înțelege cât mai bine procesele de HR, Alexandra și-a construit cariera profesională pe o structură puternică: Universitatea Warwick, Psihologie, Master în Studii Organizaționale la Warwick Business School

Cu un obiectiv pe termen lung de a lucra în Dezvoltare Organizatională și de a deveni Coach, la terminarea universității, Alex a început ca Market Research Project Coordinator și a devenit absolventă de resurse Umane în cadrul Gist Ltd. Aceasta și-a continuat drumul profesional la Siemens Plc în poziția de Talent Management Coordinator și a continuat să progreseze ajungând să ocupe funcția de North West Europe Cluster Talent Manager. După 6 ani în care a acumulat experiență, Alexandra a ajuns pe poziția de European HR Planning Manager în cadrul companiei Samsung.

În prezent, aceasta ocupă funcția de Lead Engagement Cosultant în cadrul Tap’d Solutions Ltd [UK] unde este responsabilă de proiecte la nivel local, regional și global care acoperă mai multe arii ale Talent Managementului cu accentul pus pe crearea de strategii de competență comportamentală, soluții de învățare și dezvoltare pentru diferite țări și culturi.