HR Manager, Smart HR

Magnoliu Stan

Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 15 ani in HR si dezvoltare personala iar de peste 12 ani activeaza ca trainer certificat CNFPA si Persolog. Intreaga sa activitatea se concentreaza pe a oferi clientilor sai un parteneriat de incredere, un parteneriat care-i incurajeaza sa paseasca in afara zonei lor de confort pentru ca apoi sa poata “lasa magia sa se intample”.

“Imi propun sa schimb atitudinea celor din jur, sa ii motivez si sa ii ambitionez; sa ii conving de importanta pregatirii continue si a autodezvoltarii. Vreau sa ii ajut sa inteleaga faptul ca foarte multe lucruri depind de ei, de atitudinea pe care o adopta si de alegerile pe care le fac in viata de zi cu zi”.

Succesul demersului sau se reflecta in echipa puternica de traineri si colaboratori pe care a construit-o in toti acesti ani de activitate neintrerupta, dar si in parteneriatele cu Swiss Consulting Group si cu personalitati de renume precum Mario Bruehlmann, Christian Sartorius, Jim Bagnola, John Maxwell Team, echipa Antal Romania.