Managing Partner & Senior Consultant, Artwin

Monica Soare

Monica are mai mult de 15 ani de experiență managerială în companii de top din domeniul farma sau bunuri de larg consum (FMCG). În ultimii 6 ani, Monica s-a dedicat domeniilor de consultanță, coaching și training și a lucrat cu lideri seniori din industrii diverse: IT, BPO, industria grea, automotive. Monica are o abordare pragmatică și analitică; aduce pasiune, energie și experiență vastă în înțelegerea  și dezvoltarea business-ului, dezvoltarea oamenilor și înțelegerea comportamentului uman.

Ariile de expertiză ale Monicăi includ: strategie de business, coaching, leadership, dezvoltare organizațională, branding de angajator, managementul talentelor, motivarea angajaților, managementul schimbării, consultanță.

Monica a colaborat cu peste 300 de manageri pentru dezvoltarea abilităților de leadership, management, inteligență emoțională, comunicare, înțelegerea și abordarea de business prin programe de training sau coaching individual și de grup. Monica lucrează cu manageri care se confruntă cu un nou mediu sau nouă paradigmă de afaceri, care doresc să obțină un salt profesional sau să obțină maxim de rezultate împreună cu echipa.