Fondator AcademiadeHR.ro

Sorin Faur

Sorin are o experiență de peste 16 ani în consultanță Resurse Umane, conducând proiecte extrem de complexe în următoarele domenii: diagnoză și dezvoltare organizațională, design și optimizarea structurii organizaționale, managementul schimbării, managementul performanței, conceperea strategiei HR, cultură organizațională.

Sorin a lucrat cu organizații mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din România, BCR, InterAgro, Agricover, Avon și multe altele.

În calitate de Coordonator HR al companiei BDO pe zona balcanică in ultimii 9 ani, Sorin a condus numeroase proiecte, atât la nivel local, cât și la nivel internațional, în care au fost implicate 13 țări din Balcani. Ca membru al Comitetului Internațional de HR al companiei BDO, Sorin este, în parte, responsabil de dezvoltarea strategiei de HR a întregii organizații, la nivel global.

Dezvoltarea sa profesională este consolidată de certificări profesionale, fiind Consultant Management Autorizat, membru al Clubului Român de HR si Trainer certificat (cu peste 5000 de ore livrate).

In prezent Sorin este Fondator AcademiadeHR.ro, un proiect inovativ ce isi propune sa contribuie la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. prin furnizarea de cursuri, programe de training si servicii de consultanta pe subiecte de HR precum Eficientizarea Recrutarii, Employee Engagement, Securizarea talentelor, Managmentul Performantei sau Legislatia Muncii.